CAPODANNO
Open from 19:30 Tuesday Dec 31, 2024
Offering a special four course dinner menu and champagne flûte for midnight toast for €180 per person
ANTIPASTI
choice of one
PETTO D' ANATRA AFFUMICATO, SEMIFREDDO DI SENAPE AL MIELE
E CRUMBLE DI FICHISmoked duck breast, honey mustard parfait, fig crumble
SottoboscoUndergrowth: mushroom cream, parsley sponge, colorful carrot & potato chips
PATATA PANNA ACIDA ANETO E BOTTARGA DI TONNOBaked potato, sour cream dill emulsion, tuna bottarga
POLPO CON CIME DI RAPA E HUMMUS DI CECIGrilled octopus, turnip greens, chickpea hummus
LA PASTA
choice of one
Spaghetti cacio e pepeSpaghetti, pecorino romano, black pepper
TORTELLI DI ZUCCA FONDUTA DI PARMIGIANO NOCCIOLE E TARTUFO NEROHandmade ricotta pecorino filled tortelli, zucchini sauce, black truffle
Pasta mista al guazzetto di mareHandmade mix of fresh pasta, prawns, mussels, clams, guazzetto sauce
TAGLIOLINI AL PREZZEMOLO, BURRO, ALICI E PANE CROCCANTEHandmade parsley tagliolini, butter, anchovies, crispy bread
I SECONDI
choice of one
- BRASATO DI MAIALE UVA E CASTAGNE CON INDIVIA
Braised pork, grape chestnuts, endives
FILETTO DI SPIGOLA GRIGLIATO, PUNTARELLE, MAIONESE DI ALICI E POLVERE DI LIMONEGrilled sea bass fillet, puntarelle salad, anchovy emulsion, lemon powder
TARTARE DI MANZO RAZZA PIEMONTESE zabaione salato e tartufo neroPiedmontese beef tartare, salty zabaione, black truffle
Baccala alla cacciatora con cicoria ripassataCod fillet, sautéed chicory, cacciatora sauce of vinegar, wine, olives & rosemary
PER FINIRE
choice of one
MILLEFOGLIE ALL'INGLESEChantilly cream mille-feuille, chocolate, meringue, Alchermes liqueur sauce
BOMBA RICOTTA E VISCIOLEFried ricotta-stuffed donuts, cherry sugar, aleatico crumble
TiramisùChocolate sphere, espresso soaked Savoiardi cookies, mascarpone, cocoa powder, coffee foam
FRUTTI DI BOSCO, SALSA ALL'ACETO DI LAMPONI E GELATO ALLO YOGURTBerries, raspberry & vinegar sauce, yogurt ice cream
* Prodotto alimentare sottoposto ad abbattimento di temperatura da abbattitore secondo la normativa vigente in materia di sicurezza alimentare, Regolamento CE 853/2004, allegato III, sezione VIII, capitolo 3, lettera p.3
*Food product subjected to a temperature reduction by blast chiller according to current legislation on food safety, Regulation CE 853/2004, attached III, section VIII, chapter 3, letter p.3
Open from 19:30 Tuesday Dec 31, 2024 (closed Jan 1)
Offering a special four course dinner menu and champagne flûte for midnight toast at the price of €180 per person excluding wine and beverages. €100 per child under 10 if a reduced menu is chosen. €100 per person will be charged in case of same-day cancellation and the full amount of €180 per person in case of no show.
For this reservation, the table will be at your disposal for the entire evening In the indoor dining room